НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА УЧИТЕЛЯ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

НЕПТУН В ДОМОВЕТЕ

  Звездният мир АСТРОЛОГИЯ - Николай Дойнов (1904 - 1997)
Алтернативен линк

НЕПТУН В ДОМОВЕТЕ


В първи дом, Нептун определя човек, който носи чертите и качествата, които описахме по-горе при Нептуновите типове.


Във втори дом, Нептун подсилва изявите на своята вътрешна природа.


В трети дом, Нептун създава подтици и умение да се влага одухотвореност и естетичност във всяка дейност, голяма привързаност, милосърдие и стремеж за помощ към близки хора.


В четвърти дом, Нептун показва,че роденият ще бъде поставен при благоприятни, меки и сърдечни условия от страна на родители и близки, а в по-напреднала възраст ще има възможност, за дълго да пребивава извън родното си място или да го напусне завинаги, най-често задомен с чужденец.


В пети дом, Нептун говори за мили, нежни, топли връзки и преживявания с любим човек от противоположният пол, за много мили и топли връзки между родители и деца.


В шести дом, Нептун предразполага близките и обкръжаващите да помагат на личността материално и във всяко друго отношение. Такива хора често получават помощ изневиделица.


В седми дом, Нептун определя добър семеен живот, топли и добри отношения с партньора, но без брачни предрасъдъци, което често кара тази личност да има платонична връзка с друг любим човек, нещо като домашен приятел, без да е в състояние да разкъса брака.


В осми дом, влиянието на Нептун е притъпено и качествата, които той носи и дава, са по-слабо проявени.


В девети дом, Нептун определя човек, който има топло и добро отношение към всичко и всички, предразположение към идейни общества и много пътувания.


В десети дом, влиянието на Нептун създава възможност за изява в изкуството, т. е. във всяка дейност да се внася изкуство.


В единадесети дом, Нептун определя връзки с хора от идейни течения и вероятност самата личност да се включи в тях. Низшите типове се подават лесно на лоши влияния от лоши хора и много трудно се освобождават от тях.


В дванадесети дом, Нептун се изявява в своята най-добра форма: способност към литературно творчество, отзивчивост и приятни отношения към всичко и всички.



  Звездният мир АСТРОЛОГИЯ - Николай Дойнов (1904 - 1997)
, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА


НАГОРЕ